FREELANCERS GEZOCHT
Voor onze website zoeken wij enthousiaste, betrouwbare journalisten, documentairemakers en fotografen. Ben jij die freelancer of student die zin heeft om nu en dan onbetaald achtergrondartikelen of fotoreportages te maken voor VersPers?

Heb jij een onderwerp waar je in wilt duiken en wil je daar graag een artikel over schrijven, of heb jij al wat gefilmd of gefotografeerd waar je trots op bent en dat je nog wilt publiceren? Werk jij niet alleen voor je docenten, maar ben je op zoek naar een publiek?

Wij zoeken journalisten, documentairemakers en fotografen die niet achter de poppetjes aanlopen, maar die geïnteresseerd zijn in de kern van het verhaal. Die het snelle nieuws in de gaten houden, maar het grote geheel overzien.

Iets voor jou? Neem dan contact op met onze redactie; info@verspers.nl.
Mail alvast je ideeën over een onderwerp of meteen een foto, film of een artikel. Schrijf, film of fotografeer je graag, maar zoek je nog een onderwerp, neem dan ook contact met ons op.

WIE WIJ ZIJN
VersPers is een online platform voor open journalistiek. Met als doel jonge journalisten de kans te geven mooie journalistieke producten te maken en die te tonen aan een breed publiek. VersPers is een organisatie van freelancers, de redactie heeft een wisselende samenstelling. Naast een hoofd-, eind- en beeldredacteur zijn er freelance journalisten, fotografen, filmmakers en cartoonisten bij de site aangesloten.