Een ‘pre-wedding fotoshoot’ is in veel Aziatische landen, waaronder Maleisië, een razend populair fenomeen. Middels deze fotoshoot wordt de verloving gevierd en bekendgemaakt naar de buitenwereld toe. Een kijkje achter de schermen. 

“Nog iets dichter bij elkaar. Ja, houd dit vast.” Het gaat er professioneel aan toe op de set van de Maleisische pre-wedding fotograaf Asrizal Askalani. Jodie en Gordon volgen moeiteloos alle aanwijzingen van de fotograaf op. Het stel heeft elkaar ruim een jaar geleden via gemeenschappelijke vrienden ontmoet en stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Voordat deze heugelijke gebeurtenis plaats kan vinden, moet er nog wel het nodige gebeuren. Het kiezen van een bruiloftstaart, het uitzoeken van de ringen én een pre-wedding fotoshoot.

LEES ALLE ARTIKELEN GRATIS

Onafhankelijke journalistiek is essentieel om een snel veranderende wereld te kunnen begrijpen. Daarom is een platform van nieuwe makers belangrijk. Vind jij dat ook? Steun ons dan door lid te worden of met een financiële bijdrage.

Word gratis lid Investeer in ons

Al ingeschreven voor onze nieuwsbrief en/of in ons geinvesteerd? Vul je e-mailadres is om toegang te krijgen.