HOOFDREDACTIE EINDREDACTIE BEELDREDACTIE
Geesje van Haren Marielle van Veen Geesje van Haren
     
VERSPERS IS EIGENDOM VAN ONTWERP DEVELOPMENT
Stichting VersPers Uitgeverij (VPU) Dog and Pony Verdult Works

Over VersPers:
VersPers is een training en publicatie platform voor journalisten. VersPers helpt jong talent voet aan de grond krijgen in de wereld van de media. Daarbij leveren zij maatwerk, gericht op het individu.

Bij VersPers krijgen jonge journalisten en professionals de kans mooie reportages te maken en die te tonen aan een breed publiek. De kwaliteit en continuïteit van alle bijdragen worden beoordeeld en bewaakt door de redactie.

Inzendingen komen uit de hele wereld. Voor veelal afgestudeerde, of bijna afgestudeerde, journalisten, fotografen, documentairemakers, economen en geschiedkundigen vormt VersPers een springplank naar een carrière in de journalistiek.

Activiteiten VPU:

Het uitgeven van het online magazine VersPers.nl
VersPers.nl is een organisatie van freelancers, de redactie heeft een wisselende samenstelling.
Naast een hoofd-, eind- en beeldredacteur zijn er journalisten, fotografen, documentairemakers en cartoonisten betrokken bij het magazine.
 

DE RECHTEN VAN IEDERE PUBLICATIE OP VERSPERS BLIJVEN VAN DE FREELANCERHet organiseren van Open Eyes
Open Eyes is de vakschool voor onderzoeksjournalistiek en journalistiek ondernemerschap. Tijdens de twee lesdagen per week,  maandag en donderdag, is er ruimte om zelfstandig aan studieopdrachten te werken en die te verkopen.Het organiseren van VersPers Reizen
VersPers Reizen biedt reportagereizen aan. Er zijn themareizen in groepsverband, reizen in samenwerking met Hogescholen en Universiteiten en individuele reizen voor mediamakers met eigen projecten, waar maatwerk wordt geboden.
Het faciliteren van Crowdpress
Crowdpress is het crowdfundplatform voor journalisten, fotografen, documentairemakers en andere mediamakers met een journalistiek plan. Bij Crowdpress pitchen journalisten hun producties bij het brede publiek.Het organiseren van VPCN
Het VersPers Creatief Netwerk werkt aan een kansrijke journalistieke sector. Het brengt partijen samen, biedt scholing en begeleiding, promoot jong talent en publiceert onafhankelijke journalistieke producties.
 VersPers - Open Eyes is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Onderwerijs (NRTO). Lees hier de gedragscodes en algemene voorwaarden.