Wij zijn enkele jonge filmmakers uit Deventer en we willen onze krachten bundelen in de tv-serie Het Deventer Project. We zijn gefascineerd door levensverhalen en willen altijd weten wat er achter een liedje, een nieuwsfeit of achter de façade van een winkel schuilt.
Doelbedrag: € 1500,-
 
 
Algemeen
Al die vele gebeurtenissen die dagelijks plaatsvinden in Deventer, willen we een gezicht geven. Door te spreken met een dichter, een kruidenier, een vluchteling, een beiaardier, een muzikant, mensen die we redelijk willekeurig tegenkwamen, leerden we de stad op een veelzijdige en verdiepende manier kennen.

Het Project
De verhalen van deze mensen worden gebundeld tot een vierdelige documentaireserie. Die wordt in het voorjaar van 2016 uitgezonden door onze lokale televisiezender Deventer RTV. Het Deventer Project heeft als doel om meer verdieping en inzichten te bieden in de alledaagse verhalen van de Deventenaren.

Omdat we dit project, samen met enkele andere vrijwilligers proberen te verwezenlijken, zijn wij deze crowdfundingactie opgestart. Om de kosten van het maken van een tv-serie te kunnen dekken.

We zijn je erg dankbaar als je ons kunt helpen met het verwezenlijken van Het Deventer Project.

Over de maker
Sharon Kromotaroeno (1991, Den Haag) studeerde journalistiek en kreeg na haar opleiding de interesse om documentaires te maken. Vooral maatschappelijke onderwerpen spreken haar aan. Eerder maakte ze de korte films: Chris Wolf and many others (2013), Klein ben je zelf (2014), Het huis van mijn oma (2015). Deze zijn te bekijken op: www.sharonkromotaroeno.weebly.com.