Een andere kijk op zorg voor mensen met autisme levert voor alle Nederlandse gemeenten tezamen maar liefst € 1 miljard aan besparingen op.

Doelbedrag: € 10.000 / Plan B: € 4190,- bereikt

Besparen op zorg en sociale voorzieningen is als vloeken in de kerk. Kan en mag er nóg meer bespaard worden? Niets is wat het lijkt.
Maar nóg belangrijker: talent gaat niet verloren. Het helpt mensen met autisme beter participeren en maakt hen gelukkiger. Jezelf kunnen inzetten, gewaardeerd worden om wie je bent, wat je kunt en wat je doet. Dat wil toch immers iedereen?

Een andere kijk op zorg voor mensen met autisme is al 7 jaar bekend. Er is lef in politiek leiderschap én de wil voor nodig om dat te laten slagen.
Steun daarom dit project. Zodat wij het kunnen realiseren. En breed op de politieke agenda kunnen neerzetten.

NPO Radio 1 uitzending Start met Kees Dorresteijn - Peter Riemslag Baas vertelt bij Radio 1 over de documentaire Met Autisme Rijker. Hij staat in de studio met Monique Post. Zij is een van de vrouwen die in de documentaire aan het woord komt. Op haar 27ste werd bij haar autisme ontdekt. Sindsdien is haar leven drastisch veranderd. Monique Post vertelt hierover in het radiofragment. 

Over de maker: Peter Riemslag Baas
"Verschil maken. Vooral in beeld uitgedrukt. Complexe en maatschappelijk relevante onderwerpen uitdiepen en in beeld brengen. De combinatie van verdieping én met behulp van multimediale producties zaken onder de publieke aandacht brengen en daarmee een beweging in gang zetten. Daarom hou ik van dit werk."
Meer over Peter lees je hier.

De voortgang van de realisatie en meer informatie van dit project is te volgen via https://www.facebook.com/rijkermetautisme/