De Breunion Boys? Ze bestaan. En hun single Britain come Back is uit. Het gebroken hart van visual storyteller Julia Veldman* leidde tot de oprichting van de Breunion Boys. Een boyband. Als ode aan dat prachtige muzikale fenomeen dat we aan Groot-Brittannië te danken hebben.

Doelbedrag: 9000 Euro

BREUNION BOYS ON TOUR
Het project kreeg al grote aandacht in de (inter)nationale pers en er is inmiddels zoveel Britse aandacht dat het nu tijd is voor een volgende stap: een pubtour door Groot-Brittanië in februari.

De tournee is uiteraard bedoeld om nog meer aandacht op de band en hun hit te vestigen, maar ook om bewustwording onder jongeren te vergroten. We gaan in gesprek met Britten over Brexit onder het motto ‘Aan een relatie moet je werken’.

Makers van de BBC en Vice UK staan te trappelen om een documentaire te maken over het Breunion-avontuur. Maar dan moeten we wel naar Engeland! En daar is geld voor nodig.


Met deze clip verovert de Europese boyband de harten van de Britten terug.

Breunion Boys krijgt geen geld vanuit de politiek of de EU. Het project wordt in enige mate gesteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Spark Narration en alle betrokkenen doen mee op vrijwillige basis.

Kortom: elke bijdrage is welkom om het Nederlandse succes van Breunion Boys voort te zetten in Groot-Brittanië en de Britten duidelijk te maken dat de breuk niet definitief hoeft te zijn.

> LAAT JULIA EN HAAR BOYS NIET IN DE KOU STAAN EN STEUN DIT
   EVEN UITZINNIGE ALS UNIEKE PROJECT! BRENG BREUNION BOYS
   NAAR GROOT-BRITTANIË EN HELP BREXIT TE STOPPEN!

*Breunion Boys is bedacht door Julia Veldman C (www.juliaveldmanc.nl). Behalve oprichter en manager van de Breunion Boys, is Julia visual storyteller en werkt ze met animatie en video. Onze Breunion Boys worden goed opgepakt door de Britse media. Julia en de boys zijn ook te gast geweest bij de Britse ochtendshow 'Good Morning Britain'.