Ambieer je een carrière in de onderzoeksjournalistiek? En wil je leren hoe je daar geld mee verdient? Wil je leren om pakkende verhalen te produceren die complexe ontwikkelingen verhelderen of verborgen zaken onthullen? Wil je mensen laten zien wat er wérkelijk in de wereld gebeurt? Dat kan in het deeltijd studiejaar van Open Eyes Institute!

Tijdens het Open Eyes studiejaar leer je moderne technieken en methoden die van jou een vasthoudende, veelzijdige en ondernemende journalist maken. Onder begeleiding van toppers uit het vak produceer je zelf onderzoeksverhalen, zowel in tekst als in beeld. Deze verhalen leer je verkopen aan verschillende media en platform-onafhankelijke doelgroepen.

Deze deeltijd vakopleiding start op 30 augustus 2021. Wil je meer weten? Ga dan naar de site van Open Eyes institute en lees meer over de deeltijd opleiding voor onderzoeksjournalistiek en journalistiek ondernemerschap.

NB. In de afgelopen maanden hebben we de corona-proof variant van de opleiding getest. Wij geven hybride les. Dat betekent dat er op een zo veilig mogelijke manier fysieke, klassikale sessies worden verzorgd in combinatie met onderwijs op afstand. Daardoor kunnen mensen die liever niet met het OV komen, mensen die verkouden zijn of bij de risicogroepen horen gebruikmaken van een interactieve online videoverbinding. Dit geldt voor zowel de deelnemers als de docenten.