Ambieer je een carrière in de onderzoeksjournalistiek? Heb je genoeg schoolbanken gezien, maar ben je nog niet uitgeleerd? Wil je leren hoe je een zelfstandig en ondernemend journalist wordt?

In het deeltijd studiejaar van Open Eyes Institute leer je hoe jij crossmediaal onderzoeksverhalen produceert en rond kan komen van publicaties. Het opleidingsjaar is een springplank naar een multi-skill carrière. Of je nu toewerkt naar een plek bij een redactie, als freelance journalist een project opzet, of terechtkomt als medewerker van een bedrijf wat (maatschappelijke) onderzoeken uitvoert. Na een jaar Open Eyes bezit je alle vaardigheden van een moderne researcher en kan het allemaal. Je leert jezelf profileren. Met een professionele aanpak en mindset leer je verhalen te pitchen en te verkopen aan media en platform-onafhankelijke doelgroepen. Kickstart of verbreed jouw onderzoeks-journalistieke carrière en maak vanaf dag één onder begeleiding van top journalisten verhalen die klaar zijn voor publicatie.

Deze deeltijd vakopleiding start op 9 september 2024. Wil je meer weten? Ga dan naar de site van Open Eyes institute en lees meer over de deeltijd opleiding voor onderzoeksjournalistiek.