Wil je mensen laten zien wat er wérkelijk in de wereld gebeurt? Wil je leren om pakkende verhalen te produceren die complexe ontwikkelingen verhelderen of verborgen zaken onthullen? Dat kan in de opleiding onderzoeksjournalistiek van de vakschool Open Eyes.

Heb je genoeg schoolbanken gezien, maar ben je nog niet uitgeleerd? Meld je dan bij Open Eyes.

Optie 1. Open Eyes Studiejaar:

Je leert er moderne technieken en methoden die van jou een vasthoudende, veelzijdige en ondernemende journalist maken. Onder begeleiding van toppers uit het vak ga je zelf onderzoeksverhalen produceren, zowel in tekst als in beeld, en deze verkopen aan verschillende doelgroepen en media.

Het nieuwe studiejaar start op 24 augustus 2020. Lesdagen zijn elke week op maandag. Meer info over de vakschool lees je hieronder.

 

Optie 2. Open Eyes Masterclasses:

Wil je je verdiepen in de journalistiek? Je kennis aanscherpen of nieuwe vaardigheden leren? Dan zijn de Open Eyes-masterclasses iets voor jou.

Bekijk hier welke Masterclasses bij jou passen:

*Voor de snelle beslissers hebben we aanbiedingen:
- Je betaalt € 315,- voor het Startpakket (7 masterclasses halen, 6 betalen).
Koop je ticket
- Je betaalt € 577,50 voor het Complete pakket (15 masterclasses halen, 11 betalen). Koop je ticket

Locatie van de Open Eyes Masterclasses: ALab Amsterdam, Overhoeksplein 2, leslokaal The Boardroom.

Optie 3. Open Eyes Coachingtraject:

Als je geïnteresseerd bent in journalistieke coaching kun je ook bij Open Eyes terecht. Het kan gaan om inhoudelijke begeleiding bij een specifieke onderwerp of een traject waarbij subsidie, crowdfunding of sponsoring wordt gezocht. Zo'n traject kun je ieder moment starten. De prijs is vanaf € 240,-.

Wil je meer weten over dit coachingstraject, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen: info@verspers.nl of bellen met: 06-222 63 260

 

Heb je genoeg schoolbanken gezien, maar ben je nog niet uitgeleerd? Meld je dan bij Open Eyes.

Meer over het Open Eyes Studiejaar:
De opleiding onderzoeksjournalistiek van de vakschool Open Eyes beslaat 10 uur per week. Dus is er genoeg ruimte voor deelnemers om naast de collegedagen zelfstandig te werken.

De opleiding valt gelijk met het academische jaar 2020 / 2021. Elke maandag worden er colleges gegeven en praktijkopdrachten uitgevoerd. De studie valt goed te combineren met een (deeltijd-)baan en is daarom geschikt voor professionals die onderzoeksjournalistiek ambiëren als bijbaan of als nieuwe carrière. Voor pas-afgestudeerden en freelancers in de journalistiek biedt de opleiding serieuze verdieping op de vlakken van onderzoek en ondernemerschap.

Het opleidingsjaar is een springplank naar een multi-skill carrière. Dat kan zijn op een redactie, als freelance journalist, of als medewerker van een bedrijf dat (maatschappelijke) onderzoeken uitvoert. Na een jaar Open Eyes bezit je alle vaardigheden van een moderne researcher.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over Open Eyes?
Download hier de studiegids voor deelnemers.

Wil je meer weten over de docenten van Open Eyes?
Klik dan hier.

Deelnemen
Je kan deelnemen via de button hierboven of door een e-mail te sturen met daarin je cv.
Meld je aan via de mail: gvanharen@xs4all.nl en cc info@verspers.nl.
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Geesje van Haren: 06-22263260


Zelf aan de slag
De vakschool beslaat 10 uur per week. Dus is er genoeg ruimte voor deelnemers om naast de collegedagen zelfstandig te werken. Met deze studie kunnen deelnemers stappen maken om geld te verdienen. De journalistieke producties en de onderzoeksprojecten waar tijdens de studie aan wordt gewerkt, zijn echte opdrachten die verkocht kunnen worden. Zo ontstaat de kans om al tijdens het studiejaar het inschrijfgeld voor Open Eyes terug te verdienen.

De algemene voorwaarden van Open Eyes vind je hier.


VersPers - Open Eyes voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en is geregistreerd in het CRKBO Register Instellingen.

VersPers - Open Eyes is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Lees hier de gedragscodes en algemene voorwaarden.