Heb jij als journalist een goed onderzoeksonderwerp in handen, maar zie je de kop en staart van je verhaal niet meer? Overweeg dan het individuele coachingstraject van Open Eyes. Het kan gaan om inhoudelijke begeleiding bij een specifiek onderwerp, hulp bij je verhaallijn en spanningsboog, eindredactie of een traject waarbij subsidie of crowdfunding wordt gezocht. Zo’n traject op maat kun je ieder moment starten.

Je bent bij ons aan het juiste adres als je een hoge vlucht wilt nemen met je journalistieke project, of het nu gaat om inhoudelijke begeleiding bij een specifiek onderwerp of een traject waarbij subsidie of crowdfunding wordt gezocht.

Timmer je als journalist al een tijdje aan de weg, maar zit je nu zo diep in een onderzoek dat je het begin en eind van het verhaal niet meer ziet? Ben je bezig met publiceren in eigen beheer, maar loop je tegen obstakels aan? Zit je met een financieringsvraagstuk of worstel je met deadlines of blokkades? Wij helpen je graag in een individueel coachingstraject terug op de rails.

Wil je meer weten? Ga dan naar de site van Open Eyes institute en lees meer over de coaching voor journalisten.