Blijf een goede journalist in deze veranderende wereld. Wil je je verdiepen in de journalistiek? Je kennis aanscherpen of nieuwe vaardigheden leren zoals bijvoorbeeld ‘podcasting’, ‘datajournalistiek’ of ‘Ethische en Juridische valkuilen’? Dan zijn de masterclasses iets voor jou.

Ben je op zoek naar interactie met de docent? Bekijk dan de agenda met de drie uur durende verdiepende masterclasses. Deze worden gegeven door diverse toppers uit de beroepspraktijk in onze thuisbasis A Lab Amsterdam. Én online, nu het coronavirus ons daartoe dwingt. We bieden alle theorie vakken van het Open Eyes studiejaar ook als losse masterclasses aan.

In de afgelopen maanden hebben we de corona-proof variant van de masterclasses getest. Wij geven hybride les. Dat betekent dat er op een zo veilig mogelijke manier fysieke, klassikale sessies worden verzorgd in combinatie met onderwijs op afstand. Daardoor kunnen mensen die liever niet met het OV komen, mensen die verkouden zijn of bij de risicogroepen horen gebruikmaken van een interactieve online videoverbinding om aan de masterclasses deel te nemen.

Lees het programma aan losse masterclasses en vind een Open Eyes-masterclass voor jou.