Wil je je thuis vanuit je luie stoel verdiepen in de journalistiek, je kennis aanscherpen of nieuwe vaardigheden leren? Maak laagdrempelig kennis met Open Eyes door op een zelf gekozen moment een van onze videoclasses te bekijken.

Word een goede journalist in deze veranderende wereld. Bij de vakschool Open Eyes leer je niet alleen multimediaal werken, onderzoeken en publiceren, maar ook ondernemen. Voor iedere journalist die een carrière ambieert in de onderzoeksjournalistiek en wil leren hoe je daar geld mee verdient biedt Open Eyes videoclasses vol journalistieke verdieping en - verbreding. Ideaal om zelfstandig, op een eigen gekozen tijdstip, je kennis bij te spijkeren.  
 

Wil je mensen laten zien wat er wérkelijk in de wereld gebeurt? Wil je leren om pakkende verhalen te produceren die complexe ontwikkelingen verhelderen of verborgen zaken onthullen? Toppers uit het vak reiken je hun kennis aan en delen hun favoriete tools met je in de videoclasses van Open Eyes. Zo leer je zelf, vanuit huis hoe je onderzoeksverhalen kunt produceren, zowel in tekst als in beeld, en je leert deze te verkopen aan verschillende doelgroepen en media.

Lees het programma en vind een Open Eyes videoclass voor jou.