Mijn naam is Peter M. Riemslag Baas, geboren als ‘tweeling’. Ik ben nieuwsgierig en leergierig. Open, eerlijk en helder in de omgang en communicatie. Met voldoende gevoel voor humor. Essentieel om de verbinding aan te gaan met mensen. Met bijzondere interesse in de wereld om mij heen. Maatschappelijke, politiek-sociale, economische vraagstukken en onderwijs hebben dagelijks mijn belangstelling. In de hoop door verdieping en verbeelding het verschil te kunnen maken voor zij die het nodig hebben en verdienen.
Qua persoonlijkheid mag ik wel stellen stevig en onafhankelijk in de schoenen te staan. Meningen, acties, initiatieven en onderhanden projecten worden goed doordacht, evenwichtig inhoud gegeven en grondig geanalyseerd. Uitdagingen die bijdragen aan een beter eindresultaat neem ga ik graag aan. Een kritische noot is altijd welkom. Ik ervaar dat als een cadeautje. Het geeft stof tot reflectie, leidt vaak tot nieuwe gedachtevorming en inzichten, in mijn werk en/of in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt je rijker. Als mens.

Waarom?
Het verschil maken, zoals hiervoor al opgemerkt. Dat is wat mij elke dag weer drijft. De afgelopen 10 jaar vooral in beeld uitgedrukt. Complexe onderwerpen ter hand nemen, uitdiepen en deze in beeld brengen. De combinatie van verdieping in zelf gekozen onderwerpen met de complexiteit van filmproductie (audio, beeld, post-productie) geeft telkens weer de voldoening waar ik van geniet. Daar word ik blij van!

Vimeo: https://vimeo.com/peterriemslagbaas
Persoonlijke website: http://www.foto-eikenburg.com/

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/peterriemslagbaas
Facebook: https://www.facebook.com/peter.riemslag.baas
Twitter: https://twitter.com/beeldproducent